Digitala annonsplatser på

Arlanda, Centralen & Arlanda Express.

Kontakta oss

Moving Image Channel

Arlanda Express är 20 minuter restid utan stopp. De 20 minuterna spenderar många med att vila ryggen och benen i en mjuk fåtölj och samtidigt uppdatera sig i nyhets- och mediaflödet. 20 minuter är en genomsnittlig fikapaus på en svensk arbetsplats. Under pausen sänker vi garden och oavsett titel och status andas vi lugnare en stund och öppnar oss för inhämtning återhämtning och det är inte ovanligt att det är här nya idéer föds.

Där finns vi. Som en värmande kopp kaffe på fikapausen. Dagens Industri, Expressen och din reklamfilm. En resa på 20 minuter kan inte bli bättre. Vi serverar skärmar i en avskild miljö till människor som stannar upp en stund. Nu har vi deras uppmärksamhet. Vad vill du säga dem?

Via 202 TV-skärmar ombord i vagnarna förmedlar vi information, nyheter, ekonomi och väder till passagerarna. Expressen TV & DI TV är innehållsleverantörer och programmet uppdateras varje gång tåget står på stationen. Fakta: 202 skärmar 16:9, 161 avgångar per dag, programmets längd 16min.

Lugn och brusfri miljö

Med över 160 avgångar per dag är Arlanda Express en effektiv arena för dig som vill synas bland miljömedvetna resenärer. Välj 5-15 sekunders filmer eller bli sponsor till något av de redaktionella inslagen i en lugn brusfri miljö.

Bra miljöval

Dagligen reser 12 000 affärs- och privatresenärer med lägsta miljöpåverkan. Ersätter 250 st Flygbussar eller 6 700st taxibilar. Alla resor är märkta med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval.

Sveriges exklusivaste målgrupp

Det är köpstarka affärs- och privatresenärer som ställer höga krav på sin omgivning. Mer än hälften av Arlanda Express passagerare reser i affärer. De lever sitt liv i högt tempo är medvetna, urbana med stor lojalitet. Det är personer som gärna söker nya upplevelser, god mat och shopping. De är människor på väg.

Uppdaterade nyheter ombord

Expressen- och Dagens Industri TV levererar nyheter, sport och väder till resenärerna ombord. Programmet uppdateras varje gång tåget står inne på station.