Arlanda Express och Moving Image utökar samarbetet

-Digitaliserar perrongerna och lanserar ”Framtidens Plattformar”

Arlanda Express och Moving Image har tecknat avtal om att utöka sitt digitala samarbete till att även omfatta samtliga perronger, plattformar och entréer på Arlanda Express. Moving Image ansvarar sedan tidigare för informations- och underhållningssystemet ombord på tågen.

Genom det utökade samarbetet kommer Moving Image kunna erbjuda ett integrerat system med närmare 300 skärmar som täcker in hela resan mellan Stockholm och Arlanda från entré och perrong, ombord på tågen och vid avstigning. Moving Image tillhandahåller systemen, svarar för drift och underhåll samt försäljning av medieutrymmet på samtliga områden och tåg som Arlanda Express förfogar över.

”Nu lyfter vi samarbetet med Arlanda Express till en ny nivå. Med Framtidens Plattformar kan vi erbjuda annonsörerna en unik möjlighet att nå den stora och attraktiva målgruppen som flyg- och affärsresenärer utgör under en längre tidsperiod” säger Johan Fryksenius, Mediagruppen Stockholm MGS AB som äger Moving Image”


”En snabb, punktlig och miljövänlig resa är vad vi erbjuder våra kunder.  Vi ser framemot att reklamen på våra plattformar med en digitalisering blir snabbare och får ett modernare uttryck.  Ett utökat samarbete kring “Framtidens plattformar” kommer att ge våra kunder ett mervärde både när det gäller reklam och information, säger Per Thorstenson, VD för A-Train AB som driver Arlanda Express”

Arlanda Express är snabbtåget mellan Stockholms Central och Arlanda flygplats. Tågen går sex gånger per timme under högtrafik och en gång i kvarten under övrig tid. Resan tar maximalt 20 minuter. Arlanda Express har av Naturskyddsföreningen utsetts till Bra Miljöval. 2015 reste 3,5 miljoner passagerare med Arlanda Express.Det digitala informations- och underhållssystemet ombord förmedlar information, nyheter, ekonomi, väder och reklam till resenärerna och har en bruttoräckvidd på ca. 560 000 passagerare/månad.

För mer information om Moving Images satsning på Framtidens Plattformar kontakta;

Mediagruppen Stockholm MGS AB

Johan Fryksenius & Joakim Söderman

Besöksadress: Regeringsgatan 93.

Box 7292. 103 90 Stockholm

Tel +46 8 442 23 20

Röda Korset Nepal

Kulturnatt Stockholm 2015

Kulturnatt Stockholm 2015

Förare Tim ställer ut fotografier

2015-03-25 09:21:00

Idag kan vi presentera en av våra utställare på kulturnatten. Det är en av våra förare, Tim, som ställer ut några av hans fantastiska fotografier. klicka här för ta del av några av hans verk.

Arlanda Express gör hat trick i bästa service

Arlanda Express har för tredje året i rad fått pris för bästa service.  Betyget gavs i ServiceScores undersökning där 3000 konsumenter betygsätter svenska företags, organisationers och myndigheters service och bemötande.
 
Arlanda Express tävlade i klassen Transporter på land.
 
- Vi är stolta över att vi har belönats för bästa service tre år i rad.  Vår målsättning är att alltid ligga steget före. Men för att det ska lyckas bör det finns en genuin vilja att betjäna kunden på bästa möjliga sätt och det här priset är ett bevis på att den viljan finns inom vårt företag, säger Per Thorstenson, VD på Arlanda Express.

Stockholm - Arlanda 20 minuter

Se alla filmer från Arlanda Express på Facebook

Travelcard

Arlanda Express best in service

Arlanda Express has won a prestigious award. The company was awarded Service Score and Swedish Marketing Association award for best service in ground transportation. The prize is awarded annually to the company that received the highest ratings in an independent survey. This year, a total of 2,000 selected respondents rated the different companies of service.
Naturally, we are both proud and pleased to win another prize. Fact that this time we are rewarded for our service is a testament to the work that we do really delivers results!

Arlanda Express bäst på service

Arlanda Express har vunnit ett prestigefyllt pris. Vårt företag har tilldelats Service Score och Sveriges Marknadsförbunds pris för bästa service i klassen Transporter på land. Priset delas ut årligen till de bolag som fått högst betyg i en oberoende undersökning. I år har totalt 2 000 utvalda respondenter betygsatt olika företags servicenivå. Vi är givetvis både stolta och glada att vinna ytterligare ett pris. Att vi denna gång belönas för vår servicenivå är ett bevis på att det arbete som vi gör verkligen ger resultat!

Arlanda Express skapar lugna rum för stressade resenärer

Som en motvikt till de stressande miljöer dagens flygresenärer utsetts för, har Arlanda Express skapat lugna rum i form av installationer. Installationerna har alla ett Stockholmstema och erbjuder resenären en mer inspirerande, reflekterande och lågmäld miljö under resan. De kan ses på ArlandaExpress terminal i Stockholm samt på Arlanda flygplats.

Upplevelsen börjar på Centralstationen i Arlanda Express vänthall där resenären genom både bild och ljud möter Stockholms skärgård.